Kanvasbure

Nogle hunde bliver trygge af at være i et kanvasbur da de ser det som en hule. Det er altid vigtigt at træne og tilvænne hunden til buret.

Dogman foldbar kanvasbur

Slidstærkt, vandafvisende kanvas/Ramme i lakeret stål/Lomme på den ene langsiden, aftagelig taske med skulderrem/Prakstisk opbevaringstaske i kanvas/Kan sættes fast i jorden/Insektsnet i vindue og dør/Lynlås åbning i gavlen, langsiden og i taget/Udtagelig plastbund med overtræk i blødt teddy/Gummifødder i bund for at minske friksion

Buret er ikke beregnet som transportbur, og man skal derfor ikke bære det i håndtaget når dyret er i buret.
Når buret har været foldet sammen i længere tid, kan det være lidt svært at lukke lynlåsen på toppen af buret. Vi anbefaler derfor at forsigtigt presse buret op, på hver langside, for at på denne måde mindske spænding ved lynlås.

Det anbefales ikke at stille tunge ting ovenpå buret, da det ikke er beregnet til dette. Plastrørerne som holder stålrammen sammen, kan gå i stykker.Buret må ikke slæbes på gulv/jord ved flytning. Bunden kan da skades.

Kanvasovertrækket, tasken og teddy ovetrækket kan vaskes i hånden i max 30 grader.
Dogman forbeholder sig retten at afslå reklamation på grund af fejlagtig håndtering af buret. Bestillingsvare

Flere størrelser. Pris fra 400,00

SHERPA Original Deluxe

Godkendt til at rejse med Fly – tjek altid med flyselskabet mht størrelsen.

Sherpa Pet Original Deluxe er til hunden der skal på tur hvor der stilles krav om at den skal være i en taske.

Lavet af holdbart quiltet nylon, forstærket håndtag med behageligt greb,  stropper til fastgørelse med sikkerhedsselen i bilen, forstærket behagelig bund med vaskbar imiteret lammeskindspude, indgang i den ene ende eller i toppen, justerbar skulderstrop, rummelig lomme med lynlås,  netvægge for luftcirkulation, foldes sammen for nem opbevaring, vaskbar foring, låsbare lynlåse.

Bestillingsvare

Flere størrelser. Pris fra 600,00