REDNINGSVESTE

Siden 1992 har der i Danmark også været indført en lov, som gør det til et krav, at man som båd eller skibsejer altid har nok redningsveste ombord på skibet til det antal personer, der er ombord. Det er dog ikke noget krav, at redningsvestene bæres under hele sejladsen, men det anbefales på det kraftigste, især for børn og hunde.

Selvom de fleste hunde svømmer fint, så kan de også blive udmattede eller overrumplet. Du kunne også nemt være meget langt fra land.

HURTTA LIFE SAVIOR

Hurtta Life Savior er en ny generation af redningsveste til hunde. Den er ideel til svømning, redning på vand, genoptræning og sejlads.

Det specielle flydende materiale gør at vesten er meget let og sørger for en god tilpasning. det sikre også fri bevægelighed både i vandet og på land.

Pris 900,00

RUFFWEAR K9 REDNINGSVEST

Ruffwears K9 Float Coat (redningsvest) er velegnet til hunde, der er med ude og sejle. Men den er også fremragende til hunde, der går i svømmehal og har brug for lidt ekstra hjælp til at holde sig oppe.

– Redningsvesten er designet, så hunden har god bevægelsesfrihed. Det vil sige, at hunden selv kan svømme uden at blive hæmmet af vesten
– Vesten er med kraftige reflekser for god synlighed
– Den er med et stort kraftigt håndtag, så du nemt kan hjælpe din hund op af vandet
– Gode justeringsmuligheder både foran på hundens bryst og under maven
– Gode spænder velegnet til brug i vand, så vestens indstillinger fastholdes i vandet.

Pris 600,00

TRIXIE REDNINGSVEST

Denne svømmevest giver beskyttelse, når I leger eller træner omkring eller i vand. Signal-farven og refleksstriberne gør den nem i forbindelse med søgning. Til hurtig redning, giver håndtaget på bagsiden af vesten mulighed for, at fjerne hunden sikkert.

  • Polyester cover / neopren
  • Fuldt justerbar
  • Hurtig og nem at bære
  • Sikre Velcro- og nylonstropper
  • Redningshåndtag på ryggen
  • Signalfarver
  • Refleksstriber

Priser fra 250,00