Lys på hunden

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

ORBILOC DOG DUAL

Skal du have lys på hunden er Orbiloc Dog Dual en dansk fremstillet LED sikkerhedslygte af høj kvalitet, som er designet til at beskytte dig og din hund.

Orbiloc Dog Dual forsikrer jer at i begge er synlige overfor andre når i færdes i mørket. Den reducerer drastisk risikoen for at blive involveret i en ulykke eller en farlig situation. Med Orbiloc Dog Dual vil andre trafikanter have mulighed for at se jer fra en afstand på op til 5 km, hvilket giver trafikanterne masser af tid til at reagere.

Orbiloc Dog Dual er fremstillet sådan at den kan holde til alt, hvad din hund udsætter den for. Den er vandtæt på ned til 100 meters dybde og kan holde til en vægt på 100 kg. Faktisk stoler vi så meget på holdbarheden af vores produkt at vi har givet den en tre år lang garanti.

Pris 199,00

Orbiloc har flere forskellige måder at fastgøre lys på hunden – bla strap, karabin og clips.

RED DINGO LUMITUBE

Skal dit lys på hunden ikke sidde på et halsbånd eller en sele kan en lumitube være en mulighed.

Gør din hund synlig i den mørke tid, ved at give den et kraftigt lyshalsbånd på. Så bliver den set af andre trafikanter,
En Lumitube klippes til i længden, så den passer perfekt til din hund. Det kører på et helt almideligt AAA batteri, som ligger i en lille plasticbeholder. Dermed at lyshalsbåndet også 100% vandtæt.
Red Dingo Lumitube findes i rød, blå og grøn.

Pris 165,00