FØRSTEHJÆP

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

Når hunden er med på tur er det nødvendigt at overveje hvilken slags førstehjælp du har brug for at have med. Det kan være meget nyttigt at kunne hjælpe hunden indtil du evt kan få yderligere hjælp. Det kan også være rart at kunne hjælpe hunden derhjemme.

TRIXIE førstehjælpstasken indeholder:

10 stk plaster – 2 specialplaster – et par handsker – tape – 4 stk. alkoholfrie renseklude – bandagesaks – pincet –  tægetang –  gazebandage – førstehjælp tæppe 103 x 210 cm.

Pris 100,00

B&B PRODUKTER

B&B Økologisk Potepleje anvendes til at beskytte og bevare hundens poter smidige og sunde.
Modvirker tørhed som kan forårsage smertefulde revner og sår, som kan opstå pga. vejsalt, frost eller andre ydre påvirkninger.
Trænger hurtigt ind i huden og er samtidigt særdeles helende.

B&B Potepleje er især uundværlig om vinteren.
Indgnides omhyggeligt på og imellem trædepuderne både før og efter gåturen. Vask gerne poterne af med en fugtig klud inden påføring – især efter gåturen.

100 ml – pris 75,00

B&B Økologisk Øjenpleje, er produktet der fjerner selv de mest genstridige “klatter” fra hundens øjne.
Mange racer har problemer med rendende øjne. Det forårsager, ud over misfarvninger, desværre også betændelsestilstande ved øjenomgivelserne. Disse tilstande giver en ubehagelig lugt og er meget generende for hunden i det hele taget. Dette problem fjernes helt, ved regelmæssig anvendelse af produktet.

Vejledning :

  1. Ved snavs og klatter dryppes direkte på området.
  2. Lad det sidde et par minutter inden aftørring.
  3. Ved daglig pleje og afrensning, kan anvendes en vatrondel påført nogle dråber.

Er ikke beregnet til at skulle dryppes direkte i øjnene. Skulle det ske vil det ikke skade øjnene og svider ikke. Produktet har samme ph-værdi og salt-værdi som hundens øje.

​Indeholder en fin balance af blødgørende og rensende ingredienser. Kun naturlige og økologiske ekstrakter.

100 ml – pris 130,00

B&B Økologisk Ørepleje kan anvendes både til pleje af raske ører for at holde dem rene for voks og snavs, men kan også anvendes til mindre irritationer og gener i ørerne.

  1. Omrystes før brug
  2. Væd en vatrondel og rens hele det ydre øre samt så meget af øregangen som muligt.
  3. Kan også bruges som øredråber ved pleje af øret. Brug 1-2 dråber og massér øret for at fordele det..
  4. Kan anvendes efter behov.

Midlet er ufarligt for mennesker og dyr og kan anvendes regelmæssigt efter behov som forebyggelse. Ved behandling af gener dog mindst 2 gang om ugen.

​Indholder økologiske olier og urterekstrakter.

100 ml – pris 130,00

B&B Sølvvand

NATURENS EGET ANTIBIOTIKUM
100% Naturlig desinficerende behandling ved f.eks. sår, kløe, irriteret hud, insektbid, hotspots, hævelser, infektioner, tandsten, misfarvninger og meget andet.

Kan anvendes både indvortes og udvortes. Ved indvortes brug – f.eks. i hundes vand for at holde det rent – max 20 ml 2 x dagligt
Lad vandet fordampe på huden og undgå aftørring.

Opbevares mørkt og svalt ( må ikke fryses ), og væk fra elektriske apparater, da disse vil forstyrre de ioniserede sølvpartikler.

Se evt. folder for B&B Sølv Vand her

250 ml – pris 100,00         1 liter – pris 200,00

B&B Salve er en viderudvikling af B&B Kolloid Sølvvand, til brug ved særligt udsatte hudområder, hvor det er vigtigt at bevare doseringen af det påsmurte i længere tid. Salven er en gele, der hovedsageligt består af B&B kolloid sølvvand med tilsat Økologisk Aloe Vera og andre gavnlige ingredienser, som er med til at maximere en sund tilstand i huden, så heling efter sår, rifter m.m. forbedres.
B&B Sølv Salve kan også anvendes ved uren hud, hård hud, svampeinfektion m.m.
Dup/påsmør B&B Sølv Salve med vat eller vatrondel på det udsatte område 1-5 gange dagligt i 6-10 dage. Eller anvend efter behov.

Produktet består af 100 % naturlige ingredienser. Holdbarhed uåbnet : 2 år. Efter åbning : 6 måneder.

ph-værdi : ca. 6,5

60 ml – pris 120,00