Taske til hundeejeren

RUFFWEAR

RUFFWEAR KIBBLE KADDIE er en taske til hundeejeren der tit har sin hund med på længere ture og rejser. Det er en nem og praktisk måde at medbringe foder til din hund.

Ruffwear Kibble Kaddie er designed til transport af foder. Det vil sige, at den er lavet i et fedtafvisende materiale, så den holder sig pæn og tæt, selvom den opbevarer foder.
På siden af tasken er der en lille ‘hældetud’, så du nemt kan dosere foderet. Hældetuden lukket med magnet, så du ikke skal være bekymret for om tasken holder tæt. På modsatte side har du et håndtag, så du nemt kan håndtere tasken.
Tasken lukkes med en ‘roll-down’ funktion samt et snapspænde. På den måde kan du justere taskens størrelse efter indholdet. På forsiden har du en praktisk lomme til høm høm poser, nøgler eller lignende.

Tasken kan indeholde op til 10 liter
Mål: 40x24x20cm (hxbxd)

Pris 400,00

RUFFWEAR HAUL BAG er en fantasktisk taske til hundeejeren hvis man tit har sin hund med sig til træning, på tur, på ferie mm. Har du i den sammenhæng brug for at have lidt forskellige ting med til din hund, det kan være mad, line, sele, vandskål, dummier eller et dækken kan Haul Bag rumme det hele.
En Haul bag fra Ruffwear er en lækker taske, hvor du kan samle din hunds ting. Tasken er rummelig, har lommer både udvendig og indvendig, så du kan holde orden i tasken. Åbningen på tasken er afstivet, så den åbner op som en gammeldags lægetaske.
Indholder 25liter.

Pris 700,00