Sele til hunde

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

At finde den rigtige hundesele kan være lidt af en opgave – nogle har mange justerings muligheder andre få.  Nogle hunde bryder sig ikke om at få en sele på – andre har ikke problemer med det.

Ligegyldigt hvad kommer man ikke uden om at brug af sele fordeler trykket/rykket fra linen flere steder på hunden og ikke kun hals/nakke.

Det er vigtigt at man finder den rigtige størrelse og det kan være svært at måle sig til, selvom der findes mange gode måleskemaer fra de forskellige firmaer.

Kom ind i butikken og prøv de forskellige muligheder og find selen til netop din hund.

RUFFWEAR – FRONT RANGE

RUFFWEAR Front Range er en hundesele i absolut topklasse da den har mange tilpasningsmuligheder.

Selen er let at give hunden på kan tilpasses hunden med fire justerings punkter. Polstret mave- og brystpanel gør hundeselen yderst komfortabel for hunden.
To fastgørelsespunkter: V-ring på hundens ryg, og forstærket strop på hundens bryst der kan bruges hvis hunden trækker.
Lomme til hundetegn.

Kom ind i butikken og find den rigtige størrelse – dog er alle størrelser ikke i alle farver i butikken.

Mål (måles fra hundens nakke og ned bagom forbenene: XS: 43-56cm
S: 56-69cm
M: 69-81cm
L/XL: 81-107cm

Pris 449,00

RUFFWEAR –  WEB MASTER

Ruffwear’s Web Master hundesele er god hvis man har brug for at hjælpe hunden (ved at løfte i selen) op af trapper eller op i bilen.

Med tanke på hundens anatomi giver denne sele optimal støtte og komfort på gåturen, og når du skal hjælpe din hund ved løft. Web Master selen kan justeres 5 steder dette giver optimal pasform og designet giver stor bevægelses frihed. Polstring på stropper og ved bryststykket for god komfort – også ved løft.

Mål (måles fra hundens nakke og ned bagom forbenene: XS: 43-56cm
S: 56-69cm
M: 69-81cm
L/XL: 81-107cm

Pris 600,00

HURTTA – OUTDOOR ACTIVE SELE

Vatteret, ergonomisk hundesele til den aktive hund.

Selens form og den vatterede opbygning gør, at belastningen fordeles jævnt. Den gennemtænkte udformning og justeringsmulighederne omkring halsen og kroppen giver selen en fremragende pasform. Materialet er blød og holdbar polyester, som er let at holde rent. Effektive 3M-reflekser gør hunden mere synlig i mørke. Selens størrelse kan justeres fire steder, og den er vatteret på ryggen for at forhindre tryk og afskrabninger. Håndtaget på rygdelen gør det lettere at kontrollere hunden.

Pris 400,00

FREEDOG SELEN

En ergonomisk antitræksele som giver hunden fri bevægelsesfrihed.

Freedog selen virker ved at give hunden fuld bevægelsesfrihed og mindske dens stress, i stedet for at stramme den ind i seletøj og forsøge at tæmme den.

Førerlinens karabinhage fæstnes i ringen på brystet i stedet for som normalt på ryggen. Dette  har vist sig at, igennem forskning, at mindske hundens hundens strssniveau, i forhold til hvis linen kobles i halsbånd eller nakken.

Selen giver ingen ubehag for hunden – findes i 6 størrelser.

Selen virker på 99% af alle hunde, hunden stopper så du kan få kontakt med den, næsten alle hunde kommer til at gå ordenligt og man kan holde de store hunde som ellers hopper frem.

Priser fra 290,00-390,00

KENNEL EQUIP

Kennel Equip er et norsk brand og er lavet med inspiration fra det norske friluftsliv og tilpasset vores nordiske klima for bedre holdbarhed.

MULTI SELEN – Active

Stærk nylon med neopren på indersiden af remmene og på det store bryststykke der er med til at fordele trykket jævnt. Tre ringe der gør det muligt at anvende selen til både den daglige gåtur og spor – og træning.

Pris fra 200,00-240,00

T-SELEN – Active

Stærk nylon med neopren på indersiden af remmen der går over brystet. Let at tage af og på.

Pris fra 110,00-120,00

BALANCE HARNESS HUNDESELE

Balance Harness hundesele er designet til at passe enhver hunds individuelle kropstype og samtidig give maksimal komfort og fuld bevægelsesfrihed. Derudover er Balance Harness selen fleksibel med hele 6 justeringsmuligheder som sikrer at du kan give din hund den korrekte indstilling.

Pris 400,00

BALANCE HARNESS – BUCKLE NECK HUNDESELE

Balance Harness type Buckle Neck er primært til hunden der ikke bryder sig om at få noget over hovedet. Den har altså en spænde i remmen ved halsen som gør at du kan klikke den sammen som på et halsbånd. Har du en hund som ikke bryder sig om at skulle få noget over hovedet så er dette hundeselen.

Den designet til at passe enhver hunds individuelle kropstype og samtidig give maksimal komfort og fuld bevægelsesfrihed. Derudover er Buckle Neck selen fleksibel med hele 6 justeringsmuligheder som sikrer at du kan give din hund den korrekte indstilling.

Pris 425,00

ØVRIGE SELER

I butikken er også at mindre antal af andre seler fra bla Hurtta og TrePonti.