Rygsække til hunde

Se meget mere her http://www.shopturhunden.dk

Det bliver mere og mere udbredt at tage hunden med på tur. Skal hunden med på vandretur kan det være smart med en rygsæk/kløv så hunden kan hjælpe med at bære eksempelvis sit eget vand og mad.

Det er vigtigt at træne op til at bruge rygsække til hunde. Nogle hunde skal trænes mere end andre til at bruge rygsækken – nogle kommer aldrig til at vænne sig til at gå med rygsækken.

Rygsække til hunde findes i mange forskellige varianter og priser. Hos Turhunden er der et udvalg af forskellige modeller som du kan komme og prøve med hunden – ikke alt er hjemme i alle str og farver, men kan bestilles. Er der en bestemt rygsæk, størrelse, farve du er på udkig efter så kontakt os så du ikke kommer forgæves.

Der findes flere producenter men den mest populære på markedet må være RUFFWEAR. De har specialiseret sig i at lave forskellige modeller til forskellige formål. Der er til endags ture, flerdags vandring, til byture hvor der skal bæres vare hjem fra købmanden. Alle deres modeller findes i flere størrelser og fælles for dem alle er at de er bygget op om deres Web Master sele. Nogle af modellerne er med vandposer og en model med aftagelige tasker.

HURRTA har også lavet en model med aftaglige tasker – den findes i to størrelser og nogle mener at den sidder bedre på spidsryggede hunde end RUFFWEAR.

Hunden skal tilvænnes rygsækken over tid. Start med lav vægt som så kan øges gradvist og husk at vægten skal fordeles ligeligt i højre og venstre side.  Der skal også tænkes over hvordan taskerne pakkes – tunge ting nærmest ryggen, lavt og længst fremme. Pas på kanter og skarpe genstande. Hunden kan som udgangspunkt trænes til at bære ca 20% af sin egen vægt.

Rygsække i butikken:

EQDOG, Aftaglige tasker. Pris fra 1200,-

DOGMAN. Pris fra 500,-

KENNEL EQUIP. Pris 900,-

HURTTA , Trail Pack – Aftaglige tasker. Pris fra 900,-

RUFFWEAR, Singletrack pack (inkl vandposer), Approach pack, Commuter pack, Palisades pack – aftaglige tasker (inkl vandposer). Pris fra 800,-

TRIXIE. Pris fra 400,-

Norske Laika kløv er også meget populær men ikke på lager i butikkken. Er du interesseret i denne er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.