Hundetøj

I butikken er der et udvalg af hundetøj så du kan mærke og se forskel på de forskellige modeller fra forskellige mærker. De kan bestilles hjem i ønsket farve og størrelse – uden købetvang, men så du kan prøve det på din hund.

HURTTA TORRENT COAT

Hurtta er kendt for kvalitet og denne  regnjakke er ingen undtagelse.
Den er lavet i skønne materialer og har mange smarte detaljer. Det er med til at give komfort til din hund.

Regnjakken er udviklet specielt til krævende forhold og beskytter mod regn og vind og den passer alle racer og størrelser.

Jakken er lavet i et lækkert vandafvisende og åndbart materiale med meshfor.
Jakken har ligeledes en ‘Houndtex®-belægning’, som er en patenteret materialeløsning i meget høj kvalitet.

I ryggen af regnjakken er der en ‘lukbar’ åbning, så du let kan sætte hundesnoren fast i selen eller halsbåndet. En smart lille detalje.

3M-reflekserne på jakken er af høj kvalitet og giver din hund en større synlighed og sikkerhed, når mørket falder på.

Regnjakken er let at rengøre og kan maskinvaskes ved 30 grader.
Brug ikke tørretumbler.

Priser fra 550,00

RUFFWEAR AIRA REGNFRAKKE

Ruffwears aira regnfrakke er et super lækkert dækken til din hund. Din hund kan få glæde af det hvis den fryser og du kan få glæde af det da det skåner pelsen for skidt og regn.

Ruffwear har tænkt på mange detajler som er vigtige for et dækken. Materialet er åndbart og både tyndt og behageligt at have på for din hund. Det har en god pasform og det er nemt at give på og tage af med snapspænder i hver side. Disse spænder er skjult så hunden ikke bliver generet eller fristet til at bide i dem.  Der er lavet hul så linen kan sættes fast og der er mulighed for at sætte ekstra lys på selvom der naturligvis også er reflekser på regnfrakken.

Pris 650,00

HURTTA SUMMIT PARKA

Hurtta Summit-parkaen er en enkel og effektiv metode til at holde hundens kropstemperatur stabil i koldt vejr. Vinterjakken er udviklet som supplerende termoisolering til korthårede hunde og hunde uden underuld, så de ikke fryser under ugunstige vejrforhold. Selv hunde med tyk, lang pels har brug for beskyttelse mod kulden indimellem. Våd pels, stresspåvirkning efter træning, alder, drægtighed samt forskellige sygdomme er alle eksempler på faktorer, hvor hunden kan have brug for ekstra varme.

Denne yderst tekniske jakke beskytter din hunds vigtigste muskelgrupper, bryst og den følsomme bug. Jakken er hurtig at give på og tage af og særligt velegnet til at holde musklerne varme på aktive hunde før eller efter træning. Produktet har en vandafvisende og åndbar Houndtex®-belægning og synlige 3M-reflekser.

Hurtta Summit-parkaen er en forbedret, yderst funktionel version af den klassiske vinterjakke. Anbefales til krævende brug.

  • Vandtæt
  • Behagelige at have på
  • 3M-reflekser
  • Ryglængde, bælte og krave kan justeres
  • Åbning bagpå, som kan lukkes, til sele i str. 30-90cm
  • Beskytter brystkasse og hovedmuskelgrupper
  • Integreret sele i små str. 20-25cm
  • Genlukkelige fastgørelsesstropper til bagben i store str. 65-90cm
  • Kan maskinvaskes

Priser fra 575,00