Halsbånd til hunden

Der findes et utal af forskellige halsbånd til hunden og det kan være smart at gøre sig nogle overvejelser i forbindelse med køb af nyt halsbånd til hunden.

Skal det bruges som et smykke og til at have hundetegnet i eller skal det også være praktisk? Skal det kunne tåle at være meget i vand skal materialerne gerne være så det ikke ruster eller er lang tid om at tørre. Skal der være refleks “indbygget” i halsbåndet? Skal det være med almindelig spænde eller med en snaplås?

Når du skal finde et halsbånd til din hund, så er det vigtigt, at du ikke vælger på baggrund af flotte mønstre eller lignende. Du skal i stedet have for øje at vælge et halsbånd, der sidder godt på hunden og som er behageligt for hunden at have på.

Når du vil finde det rette halsbånd, så er det vigtigste uden tvivl størrelsen. Derfor skal du sørge for at måle din hund rundt om halsen med et målebånd og lægge to fingre imellem, så halsbåndet ikke sidder for stramt.

Når du kigger på hundehalsbånd, så er det også vigtigt, at du skænker styrken en tanke. Afhængig af hvilken race du har skal vælge et halsbånd, der passer rent styrkemæssigt.

Nogle hunderacer er meget stærke og trækker meget i snoren. I sådan et tilfælde er det naturligt med en sele, der kan holde til lidt ekstra. Omvendt behøver en lille chi hua hua hund eller ikke nogen særlig stærk sele, da den som bekendt ikke trækker så meget og med så stor styrke.

Der er forskellige størrelser og farver af halsbånd i butikken.

HURTTA

Casual Halsbånd – pris 200,00

Polstret Halsbånd –  pris 200,00

Dazzle Collar – pris 250,00

RUFFWEAR

Hoopie Collar – pris 215,00

Headwater Collar – pris 330,00

HUNTER

Power Grib – pris fra 100,00

RED DINGO

Polstret Halsbånd – pris 100,00

MENDOTA

Håndlavet halsbånd med refleks – pris 180,00

KENNEL EQUIP

Nylon med neopren – pris 100,00