Now Fresh hundefoder

Now Fresh hundefoder er et Canadisk kornfrit fuldfoder til alle hunde racer. Der findes en variant til hvalpe, voksne og en til senior. Det er RIGTIG HUNDEMADS bud på et godt tørfoder hvis man ikke er til Barf – eller som suplement. NOW FRESH er et højkvalitetsfoder der er udviklet af ernæringseksperter for at imødekomme kostbehovet hos alle hunde racer og størrelser.

Now Fresh har vundet flere priser i internationale sammenhæng.

Now Fresh  indeholder 100% frisk kalkun, laks, ænder 100 % friske olier fra kokosnødder og raps der indeholder omega 3&6. Af kulhydratkilde er brugt kartofler, grøntsager og bær.

Der er ikke kød- og ben mel fra biprodukter – kun friske råvarer. Der er ikke tilsat kunstige konserveringsmidler eller væksthomoner. Der er ikke kylling, oksekød, hvede, majs eller soja i produktet.

Now Fresh hundefoder indeholder fordøjelsesfremmende støtte fra pre- og probiotika, omega olier for en sund hud og pels, Antioxidanter for øget immunitet, for hurtig energi gode komplekse kulhydrater. Der er også tilsat masser af sunde bær, frugter og grøntsager.

Probiotika er sundhedsgavnlige mikroorganismer i maden f.eks. mælkesyrebakterier og prebiotika er kulhydrater f.eks kostfibre i maden, som giver næring til sundhedsgavnlige bakterier.

NOW FRESH hundefoder egner sig på grund af de friske ingredienser til hunde med lagermideallergi. NOW FRESH kan også have en god effekt på løbeøjne.

I følge producenten skal du lave det selv hvis det skal være friskere !

NOW FRESH PUPPY

Hvalpefoder der er egnet til alle hunderacer.

Pris  849,00   11,3 kg

NOW FRESH ADULT

Voksenfoder der er egnet til alle hunderacer.

Pris 849,00  11,3 kg

NOW FRESH SENIOR

Seniorfoder der er egnet til alle hunderacer

Pris 849,00  11,3 kg

Alle varianterne findes også i en mindre størrelse på 2,7 kg pr pose. Disse er ikke på lager i butikken men kan sagtens bestilles hjem efter aftale.