NATUREA GRAINFREE

Naturea grainfree er et portugisisk firma med produktion i England udelukkende af lokale råvarer. Naturea grainfree anbefales af RIGTIG HUNDEMAD som et kvalitets tørfoder produkt.

Naturea grainfree fuldfoder findes i tre voksen-varianter; REGIONAL (kylling/sød kartoffel), ATLANTICA (fisk/sød kartoffel) WETLANDS DUCK (and/sød kartoffel) – og så selvfølgelig en masse gode sager. Til hvalpe og seniorer findes Naturea i kyllingeversionen REGIONAL.

Alle varianter indeholder glukosamin, MSM og chondrontin.
Proteinindhold ligger ml 28 og 32%, dvs ikke så langt fra naturens egen optimale sammensætning.

Når man producerer kornfrit fuldfoder kræver det en kulhydratkilde til at bære kugleformen og holde proteinindholdet på et for nyrerne acceptabelt niveau. Ferskt kød indeholder ca 15 til 24% protein og ca 70% kødsaft. Fjerner man kødsaften, lander proteinindholdet på en helt anden planet, så derfor er det hensigtsmæssigt at balancere foderet med en sukkerfri kulhydratkilde som f.eks. kartoffel (hvede, majs og ris er alle kilde til sukker). Sød kartoffel indeholder mindre stivelse og mere protein end den almindelige hvide kartoffel, og så er den lettere at fordøje = mindre at samle op i den anden ende.

PUPPY/GROWTH

Naturea Growth blev udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter for at imødekomme ernæringsbehovet hos voksende hvalpe af alle racer og størrelser. Naturea Growth følger det Naturally Suited koncept, der opfylder din lille kødæders ernæringsbehov. Omkring 63% af Naturea Growths ingredienser er af animalsk oprindelse, forbedret med sød kartoffel, æg, frugt, grøntsager, aromatiske urter og tang.
Fordi det er meget vigtigt at beskytte hvalpens ledd, mens det udvikler sig, indeholder Naturea Growth Glucosamine, Chondroitin og MSM.

12 kg pris – 749,00

WETLANDS DUCK

Denne variant er udviklet med enkeltprotein hvilket også er kendt for at undgå allergier, men giver normalt ikke god smag. Det har Naturea lavet om på ved at bruge den unikke smag af andekød. Som kulhydratskilde har de brugt fordelene i denne opskrift fra sød kartoffel, frugt, grøntsager og alger med højt indhold af glucosamin, chondroitin og MSM til støtte for led og mobilitet hos din bedste ven.

12 kg pris – 929,00

REGIONAL

Naturea Regional følger Naturally Suited konceptet for at imødekomme ernæringsbehovene hos alle racer og størrelser af voksne hunde. Naturea Regional er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter og er kornfrit og indeholder ca. 62% animalsk oprindelse ingredienser, forbedret med sød kartoffel, laksolie, æg, frugt, grøntsager og tang.
Naturea Regional har høje niveauer af glucosamin, chondroitin og MSM til at opdrage sunde led og mobiliteten hos din hund.

12kg pris 719,00

ATLANTIC

Naturea Atlantica blev udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter og indeholder ca. 60% animalsk oprindelse ingredienser, med laks som hovedbestanddel (45%). Kornfri og med ingredienser, der er godkendt til fødevare, følger Naturea Atlantica det Naturally Suited koncept, og er forbedret med søde kartofler, laksolie, æg, frugt, grøntsager, aromatiske urter og tang.
Naturea Atlantica har høje niveauer af glucosamin, chondroitin og MSM til sunde led og mobiliteten hos din hund.

12 kg pris – 795,00

LIGHT & SENIOR

Hvis din hund vejer mere end den anbefalede vægt eller er ældre end 7, anbefaler Naturea at du fodre med Naturea Light & Senior. Ved at følge Naturally Suited konceptet, der er kornfrit, lavt kulhydrater og fremstillet ved hjælp af ingredienser, der er godkendt til fødevare indeholder Naturea Light & Senior 53% animalsk oprindelse ingredienser med kylling som ingrediens. Sød kartoffel, laksolie, æg, frugt, grøntsager, aromatiske urter og tang er også inkluderet i denne diæt.
Naturea Light & Senior har højt indhold af glucosamin, chondroitin og MSM til at opdrage sunde led og mobiliteten hos din hund.

12 kg pris – 749,00