Henne Pet Food – Kronch

Kronch er et danskproduceret foder fra Henne Pet Food baseret på frisk laks og ingredienser fra lokale leverandører. Den friske laks sikre en høj kvalitet af proteinerne og indholdet af Omega 3 og 6 fedtsyrer. Proteiner fra laks er let fordøjelige og har en høj optagelighed hvilket er med til et lavere foderforbrug og derved en mindre mængde output.

Der bruges fuldkorn i produktionen og maler selv kornet – der anvendes ingen færdigblandinger. Der er også et kornfrit foder hvor kornet er erstattet med kartoffeler og bønner.

Alle varianterne fåes i følgende størrelser men ikke alle er på lager i butikken:

2 kg – 5 kg – 7½ kg – 13½ kg

Foderet er lavet af  førsteklasses råvarer – ingen kunstige konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsstoffer. Overholder de fastsatte normer fra AAFCO.

KRONCH BASIC

Fuldfoder udviklet til alle racer af  hunde med normalt energibehov. Foderet er baseret på laks og med fuldkornsris og majs som kulhydratkilde. Pris 368,00 for 13,5 kg

KRONCH MAIN

Et økonomisk  fuldfoder til alle racer af hunde med normalt eller nedsat energibehov samt senior hunde eller overvægtige hunde. Foderet er baseret på laks og med fuldkornshvede og majs som kulhydratkilde. Pris 292,00 for 13,5 kg

KRONCH ACTIVE

Et specialudviklet fuldfoder til alle racer af hunde der udøver krævende aktiviteter – arbejds og sportshunde. Det kan også være til hunde der er på vandreture og skal præsterer i flere dage. Det kan også bruges til hunde der har brug for at tage på.

Foderet er baseret på laks og med fuldkornsris og majs som kulhydratskilde. Pris 386,00 for 13,5 kg

KRONCH GRAIN FREE

Kornfrit fuldfoder til hunde af alle racer med et normalt energibehov. Foderet er baseret på frisk laks og med kartofler og bønner som kulhydratkilde. Pris 479,00 for 13,5 kg

KRONCH PUPPY

Fuldfoder til hvalpe af alle racer. Foderet er baseret på frisk laks og med ris og majs som kulhydratskilde. Pris 424,00 for 13,5 kg

KRONCH PEMMIKAN

Pemmikan er en energiblok til hunde der virkelig skal præstere. Man kan med Pemmikan give hunden store mængder energi uden at hundens mave/tarm bliver overfyldt.

Pemmikan kan med fordel bruges til vagthunde, sporhunde, politihunde, slædehunde, udstillingshunde, jagthunde og hunde der skal udføre en længerevarende opgave.

Er udviklet i samarbejde med Siriuspatruljen.

Pris 35,00 for 400g