Tæpper til hunde

Når man har hund er det meget praktisk med tæpper af forskellig art. Nogle typer af tæpper til hunde bruges til at skåne sofaen, bilen ol, mens andre er til hygge i hjemmet eller buret og så er der dem der er velegnet til at tage med på tur.

VETBED

Når man siger hundetæpper kan man næsten ikke komme udenom VETBED, så selvfølge har butikken forskellige udgaver af denne slags tæpper. Der er mindre med kort og lang “pels” og meget store med lang “pels”, så man selv kan tilpasse størrelsen. VETBED i butikken er alle med skridsikret underlag.

Priser fra 75,00 – 350,00

INSECT SHIELD TÆPPE 

Dette er et enestående tæppe der kan beskytte din hund og dig mod irriterende og skadelige dyr som flåter, myg, myrer, fluer og lopper.

Til dette formål bruges stoffet Permethrin, som er en syntetisk variant af insektforsvaret der findes i visse krysantemim planter. Dette stof er indlejret i designet af tæppet, så den beskytter din hund med de irriterende flyvende og kravlende skadedyr. Stoffet er både usynligt, luftfrit og ikke skadeligt for både din firbenene ven og dig selv.
Insect Shield tæppets virkning holder til mindst 25 vaske, og virker i en afstand op til 30 cm. Bemærk at hverken Insect Shield eller noget andet produkt kan garantere 100% beskyttelse.
Stoffet Permethrin er indlejret i produkterne og frigives ikke igen, det kan derfor bruges til hunde, katte, børn og voksne. Tæppet kan også bruges til at lune sig under på kølige sommer aftener uden at du bliver ædt op af myg. Alle produkterne kan vaskes ved 60 grader.
Størrelse 150 x 100 cm – pris 500,0

TÆPPER

Almindelig hundetæpper enten som beskyttelse i bilen, møblerne mm eller som hygge i kurven mm.

Priser fra 35,00

OUTDOOR Tæpper

Fleecetæppe på den ene side og vandafvisende blød plast på undersiden. Kan pakkes sammen med en praktisk bærerem.

50,00