Legetøj

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

Legetøj til hunden kan med fordel bruges til at motionere og stimulere samt skabe en god relation mellem hund og ejer. At lege med din hund er mindst lige så vigtigt for din hunds trivsel som god ernæring og et kærligt hjem.

Der kan være en dybere menning med leg med hunden så det kan bruges i træningen. Bruger du legetøj til hunden i træning og/eller som belønning er det vigtigt at det er adskilt fra det legtøj som hunden altid har adgang til.

Der er legetøj til hunden der godt til at kaste og der er legetøj der er godt til trækkeleg også er der legetøj der bare er legetøj til hygge.

I butikken er et udvalg af forskelligt legetøj til hunden.

KONG

Der er tøjdyr fra KONG i forskellige former. farver og priser

KONG WildKnots BearsKONG Cozie, KONG CuteSeas, KONG Romperz, KONG Wubba.

KONG Classic i flere størrelser

CHUKIT

Ultra Tug

TUG-E-NUFF

Unikke håndlavede motiverende trænings legetøj, fantastisk til træning, eller bare for sjov!

Konceptet med bytte og trække-drevet hundelegetøjet er opstået grundet stor passion for agility og træning. Designet begejstret og motiveret til træning og leg.

Alt pels brugt til Tug-E-Nuff´s legetøj er ansvarligt fremskaffet og er et biprodukt af fødevareindustrien. Alle fåreskindene er fra britiske gårde og kaninskindene stammer fra Vest Europa.

STARMARK

Starmark produkter er opfundet af Triple Crown Dog Academy, som er en af de førende adfærds- og hunde-træningscentre i USA.

Alle STARMARK produkter er unikke, både med hensyn til design men især holdbarheden. I gennem 3 år er Treat Ball testet uden at en eneste hund har været i stand til at gøre brtydelig skade på dem. Selv de mest destruktive hunde var ikke i stand til at ødelægge materialet.

Der er STARMARK produkter i næsten alle størrelser og alle former for beskæftigelse, både inden- og udendørs.

Husk altid at vælge en størrelse på Starmark produkter, der er større end hundens mund, af sikkerhedsmæssige årsager.