Tyggeben

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

Tyggeben kan være en rigtig god beskæftigelse til hunden. Nogle kan bruge flere timer på det mens andre ikke er til ben mm med meget tyggetid. Derfor findes der mange varianter så det er muligt at finde et der passer til ens egen hund.

Tyggeben har været meget oppe i medierne pga tvivlsomme produktions forhold/måder. Hos Turhunden kan du købe tyggeben i forskellige varianter og prisniveauer. De fleste er fra europæiske dyr og producenter mens Dogmann får produceret deres i Central Amerika og Asien. Dogmann har dog dokumenteret at deres produkter bliver laver under kontrolleret forhold og ikke er et biprodukt.

Du skal vælge det ben der passer til din hund – hvalpe og seniore har ikke godt af alt for hårde da der skal tages hensyn til tænderne.

Du skal observere din hund når den får et tyggeben så du lære hvordan den håndterer det. Du skal også være obs på at nogle af de naturlige ben mm kan have skrape kanter. Når du giver marvben skal det altid være en størrelse der ikke kan sætte sig fast om kæben på din hund – mindre.

Husk at hunden altid skal have adgang til frisk vand.

Udvalget i butikken kan være variende.

TIKKI

SUNDE GODBIDDER

FARMFOOD

HIKE

RIGTIG HUNDEMAD

TRIXIE

HEAVENLY

DOGMANN

HENNE PET

WHIMZEES

Click here to add your own text