Trænings godbidder

Se mere på http://www.shopturhunden.dk

Det er vigtigt med den helt rigtige belønning når du træner med din hund.  Mange hunde responderer meget godt på godbidder – men det ses også at der er hunde der tænder mest på legetøj. Er det godbidder der skal bruges som belønning,  skal de gerne være med til at motivere hunden, så den vil gøre alt for at få lige netop den godbid du har.

Der skal bruges forskellige slags godbidder alt efter hvad du træner, ligesom det kan være en god ide at variere godbidderne så det ikke bliver for trivielt.

Små bløde godbidder kan være gode ved klikker træning og indlæring hvor hunden bliver belønnet massivt med rigtig mange godbidder og hvor hunden hurtigt skal være modtagelig for en ny belønning. De skal dog tilpasses hunden så de ikke sætter sig i halsen.

Skal godbidderne kastes skal de gerne være af en størrelse så hunden ikke skal bruge for lang tid på at finde den – ved kast vil man oftest gerne beholde farten/tempoet.

Man skal finde de godbidder der passer til ens hund og træning. Husk at hunden skal have adgang til frisk vand enten under træning eller umiddelbart efter.

Det kan være en god ide at nedsætte hundens daglige madration så der også er plads til godbidderne under træning. Når man træner hjemme kan man også bruge maden som godbidder, men nogle hunde har brug for ekstra lækre godbidder når der trænes udenfor hjemmet/haven og forstyrrelserne bliver større.

Udvalg fra:

FARMFOOD

NATUREA

HIKE

TIKKI

NATURES MENU

HENNE PET 

ALPHA SPIRIT

DIANA

ORIJEN

PERRITO

WOOLF

SUNDE GODBIDDER 

Click here to add your own text