Naturlige godbidder/Snack

Se mere på http://www.shopturhunden.dk

Der er fordele ved at give hunden helt naturlige godbidder og snack. Du ved lige præcist hvad hunden får da der ikke er tilsætningsstoffer – ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller andet kemisk. Det kan være en kæmpe fordel især hvis din hund har allergi problemer.

Naturlige godbidder/snack er oftest tørrede enten lufttørrede eller frysetrørrede – de fleste der er i butikken stammer alle fra Europa.

Produkterne indeholder varierende mængde af fedt og kan gives med forskellige formål. Nogle er super gode til træning – de lugter gerne mere end andre godbidder. Andre kan gives som en sund snack eller bruges som tandrensende da der skal tygges meget og de er ujævne. Da der er mange forskellige findes der  altid en som passer til ens hunds størrelse og alder.

Alle hunde uanset alder og race kan gøre gavn af naturlige godbidder. Man skal dog være opmærksom på ikke at give hvalp og ældre hunde der er for hårde pga tænderne. Du skal også observere din hund når den får de naturlige snack – særligt de hårde og i starten når du introducerer noget nyt. Så kan du se hvordan de hund tackler det så det ikke bliver slugt.

Da flere af produkterne er tørret uden nogen former for kemi, anbefales det at du opbevarer dine snacks mørkt og køligt. Så undgår du, at der kommer uvedkommende gæster i posen.

Forskelligt udvalg fra:

SUNDE GODBIDDER

ALPHA SPIRIT

NATUREA

TIKKI

HIKE

HENNE PET

NATURES MENU

FARMFOOD 

WOLF PAW

RIGTIG HUNDEMAD

TRIXIE 

Udvalget i butikken varieres løbende og jeg tager gerne imod anbefalinger.