RigtigHundemad

RigtigHundemad er efterhånden et velkendt navn hvis man gerne vil sit kæledyr det bedste og derfor har søgt på nettet efter rå og vejledning indenfor ernæring.

RigtigHundemad er et dansk firma stiftet af Lene Friis og navnet er et synonym med det naturlige valg – maden skal komme fra kilden og ikke fra maskinen.

BARF-produkterne fra RigtigHundemad er derfor nøje udvalgt og der er lagt vægt på dyrevelfærd. Det meste kommer fra Danmark men rensdyr er fra Nordsverige og Hjort fra Bayern i Sydtyskland – det er udelukkende kød der er godkendt til human ernæring.

Selv produktionen af de fantastiske BARF-produkter laves under forhold der er tænkt over. Produktionsenheder drives udelukkende af solenergi.

RigtigHundemad har forskellige produkter alt efter hvor gavet man til at bruge BARF eller hvor meget man selv ønsker at gøre.

“Hele dyr i posen”

Disse produkter fra RigtigHundemad hedder “Rigtig Okse” “Rigtig Lam” “Rigtig Kylling” osv. Når du køber disse produkter ved du at din hund får indmad, kalcium og fibre nok da det svare til at din hund havde spist eks en hel kylling og derfor både har spist kød, indmad og knogler/brusk.

RigtigHundemad har også helt rene produkter af forskellige udskæringer og dyr. Her skal du selv arbejde lidt mere med ugemenuen for at komme hele vejen rundt og huske at give indmad og knogler.

RigtigHundemad har også gjort det nemt at bruge BARF hvis du syntes det andet er uoverskueligt eller du vil bruge det som supplement til tørkost.

Bella’s favorit Barf er 100% fuldfoder med kyllingeskrog (chrondoitin) okseindmad (hjerte, lever,nyre) og så kødvarianten okse, Hjort, laks eller hest. Der er også tilsat økologiske grøntsager, vitaminer og mineraler og lakseolie. BUM – nemmere bliver det ikke at bruge BARF.

Hos Turhunden vil udbuddet af BARF varianterne variere med mindre andet er aftalt. Er der et eller flere af produkterne fra RigtigHundemad du ønsker i butikken kan det bestilles.

Click here to add your own text