MUSH

Mush er 100% naturligt hundemad fra Finland. Deres ideologi er at råfodring er det bedste for din hund og at maden skal være en kilde til sundhed, glæde og høj livskvalitet. Det betyder at maden så vidt muligt bør ligne den mad de ville spise hvis de var i naturen.

Maden er fersk, ren og ubehandlet og fri for tilsætninger og andre unødvendige indgredienser. Deres fuldfoder sammensat som et byttedyr – 90-95% er råt kød, organer og ben samt en smule rå grøntsager.

Deres råvarer kommer fra finske familiegårde – laksen er dog norsk og renen har vandret i Lappland. Fabrikken ligger i Jacobstad i Finland og du er velkommen til en kop kaffe og rundtur i produktioen – intet er hemmeligt.

Siden 1980 har de produceret rå, frosset naturligt hundemad af ægte råvarer. Der er absolut ingen fyldstoffer i deres produkter.

Mush Vaisto

Mush Vaisto er et råt og helt naturligt fuldfoder der kan bruges af alle hunde uanset alder, størrelse og race. Vaisto findes nemlig til ethvert stadie i en hunds liv, fra hvalp til senior.

Vaisto består kun af råvarer der findes i naturen. Varianterne laves af kød, organer og ben fra 3 forskellige proteinkilder – alt for at give hunden så mange aminosyrer og mineraler som muligt. Der bruges også en smule grøntsager for at give fibre til maven og en smule olie for at sikre E-vitaminer.

Vaisto findes i flere varianter og størrelser. Lageret vil være variende i butikken.

Mush Basic

Mush barf Basic er en serie som kan anvendes til at kombinere kød, ben, organer og grøntsager præcis som du selv ønsker din hund skal spise.

I Basic serien findes der varianter med og uden ben.

Lageret vil være variende i butikken.

Click here to add your own text