AKTIVERING AF HUNDEN

Se mere her http://www.shopturhunden.dk

Det er vigtigt med aktivering af hunden og at hunden bliver mentalt aktiveret og får brugt alle sine sanser – både i dagligdagen og på turen. Nogle redskaber er mere egnet til tur end andre pga af størrelsen.

Jeg har igennem årene brugt mange forskellige aktiverings redskaber og legetøj og har et udvalg i butikken af dem som jeg har gode erfaringer med. Ligeledes har jeg taget nogle nyheder på markedet ind som jeg syntes er spændende.

PET POCKET

PET POCKET er et nyt dansk udviklet og produceret aktiverings legetøj og super godt til afvekslende aktivering af hunden. Pet-Pockets grundlægger, Frank Nelson, er både opfinder og passioneret dyreven. Pet-Pocket er resultatet af begge dele.  PET POCKET er et redskab, der kan sikre, at hundens behov for at løse opgaver blev dækket gennem intelligent aktivering.

Hunde lærer ofte hurtigt at løse de forskellige opgaver aktiveringslegetøj giver dem, hvilket især gør sig gældende for Franks hund, Buster. Franks ønske om at holde Buster beskæftiget i længere tid gjorde, at han begyndte at kigge på alternative løsninger, hvor variation i opgaverne skulle spille en større rolle. En større brugsværdi af legetøjet var vigtigt. Frank blev inspireret af hvordan LEGO har formået at skabe glæde for børn i årevis og hvordan sammenbygningskonceptet sikrer ny leg og kreativ udvikling.

Velcro blev løsningen, da det fæstner på kryds og tværs og er nemt og sikkert at bruge for både børn og hunde. Det indbyder til kreativ leg for både hund og ejer, da der ikke er én rigtig løsning på hvordan aktiveringslegetøjet bygges sammen. Sammensat med phthalat-fri presenning fra fødevareindustrien er din hund sikret rene materialer, der hverken skader hund, gulve eller møbler.

PET POCKET kan udvides og udbygges efterhånden så det hele tiden forbliver spændende for hunden. Der kan købes forskellige Pet Pockets så sværhedsgraden øges.

Kom ind i butikken og se PET POCKET – pris fra 135,00

BUSTER

Fra BUSTER er der DogMaze – en labyrint til hundens foder. Det afhjælper også hvis hunden har tendens til at sluge maden.

DogMaze mini 150,00                  DogMaze 230,00

BUSTER har også lavet Food Cube – Terningen. Der kommes foder i et justerbart hul og hunden skal så selv skubbe terningen rundt for at få foderet ud. Hullet kan justeres i størrelsen så sværheds graden ændres.

Food Cube mini 65,00                  Food Cube 110,00

NORTHMATE

Northmate har lavet en udfordring til hunden der hedder GREEN. Hunden skal her også arbejde for at få foderet pga forhindringer. Meget velegnet til hunde der har tendens til at sluge maden.

Green mini 150,00                        Green 200,00

TRIXIE

TRIXIE har mange forskellig aktiverings legetøj og udvalget vil være variende i butikken.

TRIXIE Labyrinth Feeder udfordre også hunden så den skal arbejde for at få sit foder. Pris 100,00

TRIXIE Turn Around – her skal hunden dreje beholderne rundt for at få foderet ud. Der er en stander med tre beholdere og der er forskellige låg så sværhedsgraden kan ændres. Pris 200,00

NINA OTTOSON

NINA OTTOSON har udviklet meget aktiverings legetøj.

I butikken er der DOG PYRAMID og DOGDIZZY i flere farver og størrelser. Pris fra 80,00 – 160,00

Der findes også rigtig mange ting man selv kan lave og bruge til aktivering af hunden – nogle sælges også på de sociale medier, bla snusemåtter.